Wegenbouw

Wegenbouw

Traditioneel en machinaal straatwerk

Klink Nijland GWW Raalte bv werkt tijdens straatwerkzaamheden met ervaren en gediplomeerde grondwerkers en stratenmakers. Stratenmakers die traditioneel- en machinaal straatwerk perfect kunnen uitvoeren. Daarvoor maken onze stratenmakers gebruik van professioneel en goedgekeurd gereedschap en machines. Eigenlijk kunnen wij op elke geschikte ondergrond en met elke steen uit de voeten. Dat doen we professioneel binnen infra-projecten en bedrijfsterreinen, maar we laten ook mooi (particulier) straatwerk zien in tuinen en opritten.

Asfalt verhardingen

Klink Nijland GWW Raalte bv kent de specialisaties van grond-, weg- en waterbouw. Wij zorgen voor het grondwerk, het straatwerk, maar ook voor de asfaltering. Calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering weten wij uitstekend af te stemmen op de aanleg en reconstructie van asfaltwegen en terreinen.

Goed thuis in (onderhouds) bestekken

Klink Nijland GWW Raalte bv is sterk het onderhoud van infrastructuur. Onderhoudsbestekken zijn ons goed toevertrouwd. Wij zijn op de hoogte van wettelijke regelgeving, voorschriften en vergunningstrajecten. Maar minstens zo belangrijk vinden wij bij Klink Nijland GWW Raalte bv de specifieke eisen die de opdrachtgever stelt aan het onderhoud van rotondes, verkeersdrempels, openbare wegen, bedrijfsterreinen en parkeerterreinen.