Over ons

In 1997 werd de spreekwoordelijke eerste steen gelegd van Klink Nijland. Sinds die tijd is de onderneming gestaag gegroeid tot een professionele partner in infratechniek. Opdrachtgevers schakelen ons in voor projecten in infratechniek en onderhoudsbestekken.

Beleid

Innovatief in infratechniek. Het klinkt als een moderne visie, maar voor Klink Nijland GWW Raalte bv is vooruitstrevend werken vanzelfsprekend. Wij kijken graag verder in grond-, weg- en waterbouw. Dat doen we met beleid. Begrippen als veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit zijn binnen de bedrijfsvoering van Klink Nijland GWW Raalte bv zeer belangrijke aspecten.

Zo kunnen wij onze opdrachtgevers een service van hoge kwaliteit blijven bieden. Daarom doen we er alles aan om nauwkeurig en betrouwbaar te kunnen werken. Maar wel no-nonsense en met beide benen op de grond.

BinQ project

Voor jongeren met (diploma) VSO, LWOO, PRO of vergelijkbaar bieden wij een 2-jarige vakopleiding GWW niveau 2 ‘met een plus’ aan. Een beter toekomstperspectief op de arbeidsmarkt voor kwetsbare jongeren. Samen met diverse gemeenten gaat Klink Nijland op zoek naar deze jongeren.

De samenwerking resulteert in BinQ, een bijzonder leer-werkproject voor jongeren die toekomst zien in grond-, weg- en waterbouw. Er wordt uitgegaan van talenten en mogelijkheden van de deelnemers. Met behulp van een eigen leerroutecoach, worden zij ondersteund waar nodig. Op deze manier halen zij binnen twee jaar een erkend diploma om als goed en gewild vakman aan de slag te gaan. De partners willen met BinQ een voorbeeld zijn voor leerbedrijven in andere regio’s en sectoren.