Breezicht Zwolle

Korte omschrijving

De stad Zwolle groeit als kool en wij dragen ons steentje daar aan bij. Naast de Milligerplas zijn al 610 woningen ontwikkeld voor het project Breezicht Zwolle Zuid. In Breezicht Zwolle Noord wordt gewerkt aan nog eens 530 huizen, verdeeld over vier buurtschappen. De straten, trottoirs en alles daar omheen doen wij. Ook deze week zijn Wilson, Harold, Leo, Johnny en Hendri weer druk aan de slag.

De heren zijn onder meer bezig met het uitgraven van plantenvakken. Die worden een meter diep, waarna de gemeente de beplanting doet. Even verderop zijn we druk met de aanleg van parkeerplaatsen, zoals te zien op de foto’s. De stenen die we gebruiken zijn waterdoorlatend, om het grondwater op peil te houden. Regenwater en afvalwater houden we gescheiden.

Sinds het begin van dit jaar zijn we aan het werk op deze plek. Het is een klus waar we de komende jaren ook nog wel zoet mee zijn, de nieuwbouwwijk Stadshagen is immers nog lang niet af. Bouwbedrijven zijn hier nog volop bezig met het bouwen van nieuwe huizen. Zodra een blok woningen wordt opgeleverd, kunnen wij daar aan de slag met de straten, parkeerplaatsen en trottoirs.

Mogen wij uw project uitvoeren? Neem contact op