Jubileum Klink-Nijland op 4 en 5 maart 2022

Zoals jullie wellicht al weten vieren wij dit jaar ons 25 jarig bestaan. Deze mijlpaal in ons bestaan was namelijk niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen en de steun van velen. Om deze dankbaarheid te tonen willen we het dit jaar dan ook groots vieren met onze relaties en iedereen die hier zin in heeft. In het weekend van 4 en 5 maart zijn er daarom allerlei activiteiten gepland op het terrein van Klink-Nijland aan de Tjalkstraat 11 in Raalte.

Coronabeperkingen?

Roland en Herman willen het jubileum laten door gaan wanneer er niet teveel beperkende maatregelen in verband met covid 19 nodig zijn. Daarom hebben ze voor de zekerheid, ook al een alternatieve datum geprikt. Namelijk vrijdag 29 en zaterdag 30 april. Ze gaan er van uit dat deze datum niet nodig is en willen er in elk geval een machtig mooi feest van maken!

5 maart open dag voor iedereen

Op zaterdag 5 maart is er een open dag bij Klink-Nijland. Iedereen is welkom op deze dag waar er ook diverse activiteiten voor jong en oud te bekijken zijn. Meer informatie volgt zeer binnenkort op deze website en op pagina’s op Facebook en LinkedIn

 

Zolang het stoplicht op groen staat gaat het jubileumweekend op 4 en 5 maart door! We melden het via Facebook en LinkedIn en op deze website wanneer we moeten verplaatsten naar de alternatieve datum!