Burgemeester Malcorpslaan Hasselt

Korte omschrijving

Het zijn donkere en koude dagen, maar zo lang het kan, werken we door. Of dat mogelijk is, hangt er onder meer vanaf hoe hard de grond is. Voorlopig is het nog goed te doen. Een andere uitdaging is dat het deze dagen ’s ochtends pas laat licht wordt, waardoor onze mannen de eerste uren in het donker werken. Meestal arriveren we namelijk tussen 6.00 en 7.00 uur op de werkplek. In het donker werken vereist een goede voorbereiding; een dag eerder al leggen we het benodigde materiaal klaar om mee aan de slag te gaan.

Sinds begin oktober zijn we aan het werk aan de Burgemeester Malcorpslaan in Hasselt. Tot voor kort was dit voor veel automobilisten een racebaan, waarop de gemeente Zwartewaterland besloot dat er drempels nodig waren om de snelheid eruit te halen. Liefst elf drempels leggen wij aan, waarvan er inmiddels acht af zijn. Wilson is onze uitvoerder ter plaatse, Sander bestuurt de kraan en daaromheen doen Dessu, Robin, Weldit en Appie het grondwerk.

Dat het project vrij lang duurt, heeft er mee te maken dat de drempels één voor één aangelegd moeten worden. De Burgemeester Malcorpslaan is een veelgebruikte weg; op een gemiddelde dag passeren er ruim 1.650 voertuigen. Om het verkeer zoveel mogelijk door te laten rijden, doen we het drempel voor drempel. Eind januari verwachten we dat het karwei klaar is.

Mogen wij uw project uitvoeren? Neem contact op