Verleggen mantelbuis

Korte omschrijving

Op Vetkampstraat 1 in Deventer verplaatst Joël uit Heerde vandaag een mantelbuis. Het adres wordt door veel voetballiefhebbers met respect uitgesproken, maar Joël haalt zijn schouders op. ‘Ik heb de ballen verstand van voetbal.’

Joël verlegt een mantelbuis voor elektrakabels waardoor de slagboom van de inrit verder op het parkeerterrein kan komen te liggen. Op wedstrijddagen blokkeren wachtende auto’s soms de trottoirs waarover de trouwe supporters hun weg vinden naar “Kowet”. ‘Het is hier passen en meten’, weet Joël. Het stadion ligt middenin een woonwijk.

Klink-Nijland is al bijna zolang als het bedrijf bestaat business partner van de voetbalclub uit Deventer.  Voor klusjes als dit heeft opdrachtgever Ron Janssen Klink-Nijland onder de speed dial-knop. ‘Normale jongens die snel en professioneel werk leveren’, aldus Ron. Bij Go Ahead Eagles is hij verantwoordelijk voor alles wat los en vast zit rond de Adelaarshorst. Volgens Ron ligt er rond het stadion geen steen die Klink-Nijland niet in de hand heeft gehad. Klink-Nijland verzorgt straatwerk, de regenwaterafvoer, riolering en ander infrastructureel werk zoals het verleggen van kabels en buizen.

De komende jaren ligt er volop werk in het verschiet. Momenteel vindt er een kleine uitbreiding plaats tussen de hoofdtribune en de fanatieke B-side. Tussen 2024 en 2025 volgen, zo hoopt de club, ingrijpende verbouwingen van de IJsseltribune (de lange zijde) en de Brinkgreverwegtribune. ‘Ook de buitenboel staat hoog op de verlanglijst, denk aan de  verbetering en de vergroening van ons parkeerterrein en het verleggen van kabels onder de grond. Aan werk geen gebrek’, aldus Ron Janssen.

 

 

 

 

Mogen wij uw project uitvoeren? Neem contact op